Najtraženiji na Ostrvu napušta PL?!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 22:58

Najtraženiji na Ostrvu napušta PL?!

Ofanzivac neuzaustavljiv u najatraktivnijoj ligi Evrope.

Proteklih par nedelja se dosta pisalo i spekulisalo oko toga da će jedan iz tandema Salah-Mane napustiti "Enfild". Kao naslednik onog koji ode spominjao se odlični Adama Traore iz Vulverhemptona.

Barsin akademac je ove sezone nezaustavljiv u opremi "vukova".

Odigrao je 43 utakmice sa učinkom od šest golova i deset asistencija dok mu po driblinzima nema ravnog na Ostrvu. Za Španca poreklom sa Malija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se interesuje i "El Klasiko" par, Barsa bi mogla da ispravi grešku iz prošlosti dok Madriđani traže probojnost po bokovima.

Po pisanju engleskih medija u trku se uključio i minhenski Bajern koji polako preuzima i pol-poziciju u ovoj skupoj trci. Bavarci su već viđeni klub Leroja Sanea, za Traoreom na drugom krilu dobili bi ponovo "Roberi" čaroliju koja ih je krasila skoro deset godina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.