Izvor: RTS, 05.Feb.2023, 15:19

Nagelsman: Mbape će igrati protiv Bajerna

Trener fudbalera Bajerna Julijan Nagelsman izjavio da je uveren da će Kilijan Mbape igrati za Pari Sen Žermen u prvom meču osmine finala Lige šampiona iakpo je njegov klub saopštio da je povređen, prenose nemački mediji.
Mbape se povredio prošle nedelje na meču francuskog prvenstva protiv Monpeljea, a klub iz Pariza je saopštio da će francuski reprezentativac da pauzira tri nedelje.

"Ne znam šta tačno da kažem, ali očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da će da igra. Na njihovoj zvaničnoj stranici bili su dosta nejasni i govorili su tri nedelje. Ako nema ozbiljnu povredu, mislim da neće da propusti meč", rekao je Nagelsman.
Prvi meč osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Bajerna biće odigran 14. februara u Parizu.
"Pripremaćemo se za utakmicu kao da će Mbape da igra. Prerano je reći da igrač neće da bude na terenu, a on nema težu povredu", zaključio je trener Bajerna.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Nameravamo da osvojimo Ligu šampiona"

Izvor: B92, 05.Feb.2023

Trener fudbalera Napolija Lućijano Spaleti izjavio je da njegov klub želi da osvoji Ligu šampiona, prenose italijanski mediji...Napoli je u gostima savladao Speciju 3:0 u 21. kolu Serije A, a klub iz Napulja se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa 56 bodova, dok Inter i Roma imaju po 40..."Specija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.