Nađa Higl u finalu 200 m prsno

Izvor: Glas javnosti, 24.Maj.2012, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađa Higl u finalu 200 m prsno

DEBRECIN - Srpska plivačica Nađa Higl plasirala se u finale na 200 metara prsnim stilom na Evropskom prvenstvu u Debrecinu, pošto je u prvoj polufinalnoj trci bila druga. Nađa Higl je prvu polufinalnu trku završila sa vremenom dva minuta, 28 sekundi i 28 stotinki, iza Sare Nordenstam iz Norveške koja je bila brža za 37 stotinki.

Higlova je računajući obe polufinalne trke bila četvrta. U drugom polufinalu pobedila je Ruskinja Irina Novikova sa vremenom dva minuta, 26 sekundi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 39 stotinki, sekundu i po ispred Jolin Hestman iz Švedske. Finale na 200 metara prsno održaće se u petak .

Higl je vlasnica evropskog rekorda koji je postavila na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. godine sa vremenom dva minuta, 21 sekunda i 62 stotinke.

Drzim fige iz sve snage

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađa Higl u finalu 200 m prsno

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012

Higlova je računajući obe polufinalne trke bila četvrta. U drugom polufinalu pobedila je Ruskinja Irina Novikova sa vremenom dva minuta, 26 sekundi i 39 stotinki, sekundu i po ispred Jolin Hestman iz Švedske..DEBRECIN - Srpska plivačica Nađa Higl plasirala se u finale na 200 metara prsnim stilom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.