Nadal odustao od dubla u Brazilu

Izvor: RTS, 14.Feb.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal odustao od dubla u Brazilu

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinalni meč dublova na Otvorenom prvenstvu Brazila u Sao Paulu, ali će učestvovati u singl konkurenciji, potvrdili su organizatori. Nadal se vratio na teren prošle nedelje posle sedmomesečne pauze.

Trenutno peti teniser sveta trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da sa Argentincem Davidom Nalbandijanom igra protiv argentinsko-austrijskog para Orasio Sebaljos/Oliver Marah, međutim, otkazao je taj meč kako ne bi previše opteretio tek zalečeno koleno.

Nadal se vratio na teren prošle nedelje posle sedmomesečne pauze, ali je na turniru u čileanskom Vinja del Maru pretrpeo neuspeh pošto je u finalnim mečevima ostao bez titule i u singlu i u dublu.

Posle Sao Paula bivši svetski reket broj jedan trebalo bi da igra na turniru u Akapulku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.