Nadal: Đoković je opsednut rekordima

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 09:46

Nadal: Đoković je opsednut rekordima

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da nije usresređen na obaranje rekorda.

Nadal je u intervjuu za "Metro" rekao da je Novak Đoković opsednut rekordima i da je Novak više fokusiran na te stvari.

Rafa trenutno ima 20 Grend slem titula, isto kao Rodžer Federer i to je jedini veliki rekord koji Novak ne drži.

Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nekoliko puta istakao da mu je cilj da bude teniser sa najviše GS titula.

"Novak je više fokusiran na obaranje rekorda. On je opsednut time. Ne mislim to na loš i negativan način, nego je on jednostavno koncentrisaniji i fokusiraniji na obaranje rekorda. Njemu to mnogo više znači, uvek govori o tome. Moj pristup tenisu nije takav. Imam zdraviju ambiciju, drugačiju od njega", rekao je Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVAK JE OPSEDNUT: Ovo je NAJRUŽNIJE što je ikad Nadal rekao o Đokoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

Španac uverava da ga rekordi preterano ne zanimaju...Najbolji španski teniser Rafael Nadal u intervjuu za britanski "Metro" govorio je o svom ljutom rivalu Novaku Đokoviću...Nadal je rekao da je Đoković opsednut obaranjem rekorda, a da njega to preterano ne zanima...Spoke with Rafael Nadal about...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.