Na kraju, ipak, bez Ane (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Jul.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kraju, ipak, bez Ane (FOTO)

Jedna od najboljih srpskih košarkašica propušta meč za treće mesto zbog povrede šake.

Ana Dabović stegnula je zube i probala da pomogne drugaricama u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Španije, ali prelom kosti u šaci - makar i da nije šuterska ruka - ipak je preozbiljna povreda.

Ana je postigla devet poena, dala sve od sebe, ali je u finišu ipak podlegla nervozi zbog situacije u kojoj se nalazi i napravila nesportsku ličnu grešku, koja je bitno uticala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na konačan ishod (66:71).

Zato je selektor Marina Maljković odlučila da u duelu sa Velikom Britanijom za bronzanu medalju da šansu drugim bekovima, koje nije toliko koristila na prethodnim utakmicama, dok je Dabovićeva na klupi i pretpostavka je da neće ni ulaziti u igru - osim ako to ne bude apsolutno neophodno.

Foto: MN Press

Za Anino zdravlje pred početak utakmice se interesovao i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, koji meč za bronzu prati u društvu generalnog sekretara KSS Dejana Tomaševića i ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.

Na počasnim mestima pored terena je i Danilovićeva ćerka, naša talentovana teniserka Olga Danilović...

...kao i legende ženske košarke, Anđelija Arbutina i Ana Joković, aktuelna potpredsednica KSS.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.