NIŠTA OD NOVOG SADA: Menja se DOMAĆIN finala Kupa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD NOVOG SADA: Menja se DOMAĆIN finala Kupa! (FOTO)

Sad se zna gde će biti odigran meč za trofej.

Iako je prvobitno bilo utanačeno da se finale Kupa Srbije, bez obzira ko će se u njemu sastati, bude odigrano u Novom Sadu, do toga po svoj prilici neće doći. Budući da je interesovanje veliko za novi Večiti derbi, a kapacitet stadiona "Karađorđe" 14.500, ne bi trebalo da začudi ukoliko se finalna utakmica preseli u Beograd.

- Organizator finala Kupa je FSS. To izlazi iz naših ingerencija i kako oni odluče, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti. Mislim da nema razloga da se igra u Novom Sadu i da je bolje da to rade u Beogradu pošto su oba kluba iz tog grada. Tamo će imati veću podršku, veći su stadioni, a pričamo o rizičnim navijačkim grupama i zbog toga bi možda na Karađorđe moglo da stane tek desetak hiljada navijača - kaže Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora Lala za Mondo.

Čelnik Vojvodine u prvi plan ističe visok rizik meča, kao glavni razlog zbog kog bi utakmica trebalo da se igra u glavnom gradu.

- Za njih je praktičnije da odigraju u Beogradu. Za Novi Sad je ozbiljan problem organizovanje takve utakmice zbog bezbednosti navijača. To je moje lično mišljenje, ali ipak je rizik bezbednosti na nekim drugim ljudima - dodao je Vuković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.