NIJE SE DOGOVORIO SA INTEROM: Perišić potpisuje za Totenhem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 18:33

NIJE SE DOGOVORIO SA INTEROM: Perišić potpisuje za Totenhem

Hrvatski reprezentativac dobio dvogodišnji ugovor.

Nisu uspeli Inter i Ivan Perišić da se dogovore oko novog ugovora, a hrvatski reprezentativac brzo je pornašao novi klub. Perišić će potpisati ugovor sa Totenhemom i tako ponovo sarađivati sa Antonijom Konteom.

Prema informacijama novinara Fabricija Romana skoro sve je već dogovoreno, a Konte je iskoristio to što je Perišić slobodan igrač i ponudio mu ugovor na dve sezone i platu od šest miliona evra godišnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ivan Perisić’s set to join Tottenham, here we go! Full agreement set to be signed on a two year deal. Inter have received final communication. 🚨🇭🇷 #THFC

Medical could take place next week in London, once everything will be signed. Antonio Conte wanted Ivan as priority. pic.twitter.com/9s9Drlauha

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 28, 2022

Preostalo je samo da Perišić u ponedeljak prođe lekarske preglede u Londonu i da zatim saradnja bude ozvaničena. Perišić je u Inter stigao 2015. iz Volfsburga, a za Neroazure je odigrao 254 utakmice i postigao 55 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.