”NI STIDA NI OBRAZA”: Radonjić objavom ISPROZIVAO Grobare?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:23

”NI STIDA NI OBRAZA”: Radonjić objavom ISPROZIVAO Grobare?

Teške reči srpskog fudbalera...

Reprezentativac Srbije u fudbalu, Nemanja Radonjić, koji nastupa za Torino u Seriji A, oglasio se tokom utakmice između Partizana i Reala u Evroligi i deluje da je uputio prozivku za najvatrenije pristalice crno-belih.

On je na svom "storiju" na Instagramu samo objavio crnu pozadinu uz poruku "Nemate srca, ni obraza".

Ovo su inače stihovi navijača Crvene zvezde iz pesme koja je smišljena za prozivanje Partizana, a koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasi:

- Pevate bojama ustaše Tuđmana, nemate srca ni obraza, bagra ste jugoslovenska...

Navijači Partizana inače nisu organizovano navijali tokom prvog poluvremena meča protiv Reala, što su i najavili u saopštenju pre utakmice.

Uglavnom se aplaudiralo igračima Partizana, a zviždalo kada Real napada, dok je u jednom momentu spontano počelo i određeno skandiranje.

Očigledno se Radonjiću to nije dopalo, pa je reagovao na ovakav način u poruci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.