NHL: Šampion kolo vodi

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Šampion kolo vodi

Protekle noći odigrano je deset mečeva u NHL ligi, nove pobede ostvarili su lideri Čikago, San Hoze i Sent Luis, dok je seriju poraza nastavio Anahajm.

Novi lider lige su šampioni Blekhoksi koji su sa 6:3 slavili u Vinipegu, te prestigli Anahajm koji je pao peti put u nizu, ovaj put od Kolorada 4:3 posle penala.

Čikago prati San Hoze koji je razbio Tampa Bej 5:1, Boston je poražen od Sent Luisa 3:2, takođe posle penala, a pobede su ostvarili još Nešvil, Detroit, Rendžersi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Edmonton i Nju Džersi.

Od pojedinaca, veče su obeležili golman Šarksa Anti Niemi sa 36 odbrana i jednim primljenim golom u San Hozeu protiv Tampe, potom centar Čikaga Džonatan Tovs koji je bio strelac i trostruki asisent u pobedu šampiona, te još jedan igrač Šarksa, centar Logan Kutur sa tri asistencije.

NHL, rezultati:

Boston Bruins – Sent Luis Blu Džekets 2:3 pp

Toronto Mejpl Lifs – Nešvil Predators 2:4

Filadelfija Flajers – Bafalo Sejbrs 4:1

Detroit Red Vings – Karolina Hjurikejns 4:3

Vinipeg Džets – Čikago Blekhoks 3:6

Dalas Stars – Njujork Rendžers 2:3

Finiks Kojotes – Kolorado Avalanš 3:4 pp

Edmonton Oilers – Florida Panters 4:1

Los Anđeles Kings – Nju Džersi Devils 1:2 pp

San Hoze Šarks – Tampa Bej Lajtning 5:1

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.