NFL: Kraj sezone za Big Bena

Izvor: RTS, 16.Sep.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Kraj sezone za Big Bena

Ben Rotlisberger, kvoterbek Pitsburg Stilersa, okončao je sezonu posle jedne i po utakmice zbog povrede lakta, saopštio je tim iz Pensilvanije.
Big Ben će operisati lakat kasnije ove sedmice, a Stilersi su ga odmah prebacili na listu povređenih igrača.

Stilersi su sezonu ionako počeli loše, ali nema nikakve dileme da će veći problem od dva poraza predstavljati činjenica da su ostali bez >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednog od najboljih igrača lige.
Na njegovo mesto uskočiće Mejson Rudolf, talentovani kvoterbek koji je prošle sezone potpisao prvi profesionalni ugovor.
Nakon što su prethodne sezone ispustili plej-of, Stilersi se se nadali mnogo boljoj sezoni, ali se čini da bi im doigravanje i ove sezone moglo izmaći, jer tim iz Pitsburga jednostavno ne ume da igra bez Big Bena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kraj sezone za Rotlisbergera!

Izvor: B92, 16.Sep.2019

Kvoterben Pitsburg Stilersa Ben Rotlisberger je zbog povrede završio sezonu, saopštio je njegov klub...Kako je navedeno, 37-godišnjak je zadobio tešku povredu lakta i moraće da bude podvrgnut operaciji...Rotlisberger se povredio u utakmici protiv Sijetl Sihoksa, početkom drugog poluvremena kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.