NEOČEKIVANO: Vraća se Ognjen Vranješ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 18:31

NEOČEKIVANO: Vraća se Ognjen Vranješ!

Veliki preokret.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i defanzivac Anderlehta Ognjen Vranješ moraće do 1. jula da se vrati sa pozajmice iz AEK-a u klub iz Brisela.

Grčki mediji pišu da je Anderleht odustao od produženja pozajmice za Ognjena Vranješa, koji mora da se vrati u belgijski klub do 1. jula jer ima važeći ugovor na još dve sezone.

Banjalučanin je upravo iz AEK-a prešao u Anderleht u leto 2018. za 3.2 miliona evra, a otkako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pet godina ranije napustio ruski Krasnodar, Vranješ je promenio sedam klubova i nigde nije zadržao duže od godinu dana.

Ostaje pitanje kako će na sve reagovati Jelena Karleuša koja je i glavnih razloga zbog kojih je Vranješ i morao da napusti Anderleht.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.