Muslin i Krasnodar u eliti

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jan.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin i Krasnodar u eliti

Krasnodar koji je pre samo dve nedelje preuzeo srpski stručnjak Slavoljub Muslin će od naredne sezone igrati u ruskoj prvoj ligi i zauzeće mesto Saturna koji je zbog finansijskih problema morao da istupi.

Pored Krasnodara, koji je prošle godine bio peti u prvoj diviziji, mesto je ponuđeno i ekipama Nižnji Novgoroda i Kamazu, ali nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da prihvate zbog toga što nisu mogli da garantuju da će i naredne godine biti finansijski jaki, da bi ukoliko izbore opstanak, mogli da nastave takmičenje.
Odluka je doneta jednoglasno, a samo predstavnik Amkara, koji je takođe zbog finanisjkih problema izbačen iz elite je bio protiv.
Predsednik udruženja ruske Premijer lige Aleksej Babajev rekao je da je odluka konačna i da će na narednom sastanku biti određen kalendar za narednu sezonu.
Krasnodar će da igra jer je ponudio odlične finansijske garancije, ali i potvrdio da će stadion biti renoviran i da će zadovoljavati uslove, koje smo postavili – rekao je Babajev.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.