Muslin: Zadovoljan samo sa dve pobede!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Zadovoljan samo sa dve pobede!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin je rekao da bi bio zadovoljan samo sa svih šest bodova protiv Moldavije i Austrije u oktobarskim utakmicama u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

- Svaki je meč važan, pritisak je sastavni deo posla. Isto tako bi bilo da smo pobedili Irsku. Ako je neko autsajder u našoj grupi, to je Moldavija. Nemamo mnogo vremena, ali smo dosta uradili na planu igre - rekao je Muslin novinarima na okupljanju u Staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pazovi.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Ignjovski je zbog temperature "otpao", ali još nije odlučio da li će nekom naknadno uputiti poziv.

- Nismo svi na okupu, neki dolaze kasnije. Imamo problem sa Ignjovskim i neće doći jer sigurno neće moći da se oporavi. Neću da se žalim, ovo su najbolji fudbaleri koje imamo u ovom trenutku.

On je dodao da neće imati problem da motiviše igrače, iako je u prošlosti Srbija imala puno problema sa autsajderima.

- U razgovoru sa njima sam video da su svi motivisani. Neće biti opuštanja.

Na pitanje da li bi prihvatio četiri boda iz duela sa Moldavijom i Austrijom, Muslin je odgovorio:

- Bio bih zadovoljan sa šest.

Reprezentacija Srbije igra protiv Moldavije u četvrtak u Kišinjevu, dok tri dana kasnije dočekuje Austriju.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(KURIR TV) MUSLIN IMA JASNE CILJEVE: Protiv Moldavije i Austrije svih 6 bodova

Izvor: Kurir, 03.Okt.2016

..."Svaki je meč važan, pritisak je sastavni deo posla Isto tako bi bilo da smo pobedili Irsku Ako je neko autsajder u našoj grupi, to je Moldavija Nemamo mnogo vremena, ali smo dosta uradili na planu igre", rekao je Muslin novinarima na okupljanju u Staroj Pazovi..Prema njegovim rečima, Aleksandar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.