Murinjo o Rakitiću: Popravi Instagram, da te cene!

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo o Rakitiću: Popravi Instagram, da te cene!

"On je jedan od najpotecenjenijih igrača na svetu...", rekao je Žoze Murinjo nakon pogotka Hrvata kojim je doneo pobedu Barseloni u "El Klasiku" na gostovanju u Madridu (0:1).

Kada Žoze Murinjo deli komplimente - oni nikako nisu slučajni.

Šarmantni portugalski menadžer, koji je bez posla nakon otkaza u Junajtedu krajem decembra, sve češće je gost u televizijskim emisijama pre i posle utakmica, a ovoga puta je komentarisao dešavanja u subotnjem "El >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Klasiku" koji je pripao Barseloni (1:0).

Bila je to druga uzastopna pobeda Katalonaca na "Bernabeuu" u razmaku od 72 sata, čak četvrta uzastopna na gostovanjima, a Murinjo je hvalio strelca pobedonosnog gola.

Ivan Rakitić je u 20. minutu sjajno razmenio pas sa Serđijem Robertom i istrčao pred Tiboa Kurtou, a onda ga lobovao kao da je u pitanju napadač... Ne samo da je postigao jedini pogodak na meču, nego je Rakitić uz to bio sjajan na sredini terena.

To je upravo primetio i Žoze Murinjo i s poštovanjem je govorio o Hrvatu...

"Po mom mišljenju Ivan Rakitić je jedan od najpotcenjenijih fudbalera na svetu. On je fantastičan u svemu. Trči bez prestanka, dobar je u posedu lopte, razmišlja praktično u odbrani...", nabrajao je "Specijalni" kvalitete veznog fudbalera Barse.

I nije se samo na tome zaustavio.

Ivan Rakitić ima 30 godina i u Barseloni je od sezone 2014/15 kada je stigao iz Sevilje u transferu vrednom samo 18 miliona evra. Ove sezone postigao je pet golova i zabeležio sedam asistencija, ali mnogi misle da će mu Katalonci već na leto "okrenuti leđa" zbog toga što stiže supertalentovani Frenki de Jong iz Ajaksa (75 miliona evra). I pored takvog odbrojavanja u medijima, Rakitić je jedan od boljih igrača Barselone ove sezone... Ukupno gledano, za Barselonu je odigrao 253 utakmice i zabeležio je po 34 gola i asistencije.

Hteo je da naglasi da se o njemu ne priča zbog toga što nije toliko "uticajan" na društvenim mrežama, čime je možda pomalo i "bocnuo" svog bivšeg igrača Pola Pogbu.

"Ivan Rakitić samo treba da popravi svoj Instagram i Twitter nalog kako bi bio u rangu s najvećim fudbalerima današnjice", sarkastičan je bio Murinjo koji je tradicionalan menadžer koga ne zanimaju internet novotarije.

Ivan Rakitić ipak na Instagramu ima čak 13,8 miliona pratilaca, ali pamti se i fotografija sa kontroverznim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom posle Mundijala u Rusiji, koju mu je, kako je sam rekao - nehotice, lajkovao i selektor Srbije Mladen Krstajić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.