Mrkić veruje u opstanak Radničkog u Superligi

Izvor: Blic, 26.Feb.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić veruje u opstanak Radničkog u Superligi

Trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić rekao je da veruje da će njegovi fudbaleri uspeti da izbore opstanak u Superligi Srbije.

"Očekujem teške utakmice i veliku borbu do kraja. Liga nije laka, sve ekipe su približnog kvaliteta, osim prva tri, četir tima. Optimista sam, kao i uvek, verujem da možemo da ostanemo u ligi", rekao je Mrkić.

Mrkić je 23. februara preuzeo ekipu Radničkog, pošto je dotadašnji trener Aleksandar Ilić zbog privatnih problema morao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napusti klub.

"Dugo godina sam u klubu, poznajem igrače jer sam u više navrata radio sa njima i znam kakav kvalitet poseduju. Jedini problem može da bude to što sam ekipu preuzeo tri dana pre početka prolećnog dela prvenstva. To može da bude mač sa dve oštrice, ali ja sam vojnik Radničkog i taj izazov sam prihvatio", rekao je Mrkić.

Radnički iz Niša je na 12. mestu na tabeli sa 14 bodova. U jesenjem delu šampionata zabeležio je tri pobede, uz pet nerešenih rezultata.

"Siguran sam u potencijal Radničkog. Posle devet godina igranja van Super lige, verujem da ćemo dugo igrati medju elitom", rekao je Mrkić.

Fudbaleri Radničkog takmičenje u Superligi Srbije počinju u sredu, kada će od 14 sati u Nišu gostovati Novi Pazar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.