Može li Baloteli da poleti s Magarcima?

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Baloteli da poleti s Magarcima?

Kjevo ponudio angažman Super-Mariju, mada je i Ajaks zainteresovan

Nova luda ideja je na pomolu. Kjevo traži napadača koji bi mogao da im promeni sudbinu i s kojim bi konačno mogli da napadnu Evropu, umesto da gube vreme u borbi za opstanak kao i svake godine do sada. Iznenada, u prvi plan je isplivalo nama dobro poznato ime Mario Baloteli koji je trenutno na ledu u Liverpulu.

Dosta se ovog leta nagađalo oko sudbine italijanskog reprezentativca. Javio se prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Espanjol, pa Lacio, potom se pričalo i o selidbi u Tursku, ali odande nema nikakvih ponuda. Zato je gazda Letećih magaraca Luka Kampadeli uspostavio kontakt sa čuvenim menadžerom Minom Rajolom sa namerom da ubede Super-Marija da se preseli na Bentegodi.

U petak uveče njih trojica su večerali zajedno, kako bi pronašli zajednički jezik, a Gazeta delo Sport piše da je posao blizu realizacije. Kampadeli je iskoristio sve načine da ubedi Marija da Kjevo ima ozbiljne ambicije, a ubeđen je i da može da kontroliše njegovo ponašanje, jer bi mu kuća u Breši, u kojoj je odrastao bila blizu novog kluba.

Sa druge strane tu je Ajaks, kojeg očekuje plej-of za Ligu šampiona protiv Rostova, a koji je bez napadača od odlaska Arkadijuša Milika u Napoli. Kako Kopljanicima nedostaje devetka, nije isključeno da ponude ugovor Baloteliju, mada je pitanje da li bi Super Mario izabrao Holandiju pre domovine, posebno jer nema finansijskih problema.

Sa njim u timu Kjevo bi posle mnogo godina imao velike ambicije, ali, opet, pitanje je da li bi dolazak Balotelija i još nekih igrača stvorio u Veroni tim kadar da nadmaši legendarne Leteće magarce u kojima su zvezde bili Korini, Eriberto, Manfredini, Koradi...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.