Montela menja Martina u Barseloni?

Izvor: B92, 26.Feb.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montela menja Martina u Barseloni?

Trener Fiorentine Vićenco Montela mogao bi na leto da preuzme Barselonu, prenosi katalonski list "Sport".

List navodi da je Barselona zadovoljna sadašnjim trenerom Herardom Martinom i želi da mu ponudi novi ugovor, ali se argentinski stručnjak premišlja, jer ne može sve svoje ideje da sprovede u delo i oseća veliki pritisak.

Sportski direktor Andoni Zubizareta napravio je spisak imena potencijalnih trenera, a kao glavni kandidat spominje se Montela, koga je preporučio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekadašnji trener katalonskog tima, a sada minhenskog Bajerna Pep Gvardiola.

Montela je trener Fiorentine od 2012. godine, a ove sezone ima odlične rezultate sa "ljubičastima" i nalazi se na četvrtom mestu u Seriji A.

Kako navodi "Sport", na spisku kandidata za Martinovog naslednika nalaze se i trener Atletik Bilbaa Ernesto Valverde, nekadašnji igrač Barselone i trener Selte Luis Enrike, kao i Andre Viljaš Boaš.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Montela menja Martina u Barseloni?

Izvor: B92, 26.Feb.2014

Trener Fiorentine Vićenco Montela mogao bi na leto da preuzme Barselonu, prenosi katalonski list "Sport"...List navodi da je Barselona zadovoljna sadašnjim trenerom Herardom Martinom i želi da mu ponudi novi ugovor, ali se argentinski stručnjak premišlja, jer ne može sve svoje ideje da sprovede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.