Modriću, šta si jeo u Beogradu?

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 13:29

"Modriću, šta si jeo u Beogradu?"

Luka Modrić se zbog povrede odlučio da poseti Beograd i čuvenu doktorku Marijanu Kovačević, i iz srpske prestonice se vratio preporođen.

Vezista Madriđana ja već bio otpisan za prvi duel polufinala Lihe šampiona protiv Mančester sitija, ali kako stvari stoje Modrić će biti spreman za taj duel.

Modrić je u finalu Kupa kralja u igru ušao u 82. minutu kako bi pomogao ekipi da dođe do novog trofeja.

Novinare je posle finalne utakmice Kupa, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Real stigao do novog trofeja pobedom protiv Osasune sa 2:1, zanimalo šta je Modrić jeo u Beogradu, pa se tako brzo oporavio.

"Haha, da, dobro se osećam i to je najvažnije. Spreman sam i mogu da pomognem ekipi i već sada razmišljam o utakmici sa Mančester sitijem", rekao je Modrić.

Fudbaleri Real Madrida i Mančester sitija će u utorak od 21.00 igrati prvu utakmicu polufinala Lige šampiona

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MODRIĆ POSETIO ČUVENU SRPSKU DOKTORKU: Biće spreman za dvomeč sa Mančester Sitijem!

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2023

Hrvatski vezista se oporavio od povrede dosta ranije od očekivanog Fudbaler Reala i jedan od najboljih veznih igrača u prethodnoj deceniji, Luka Modrić, oporavio se od povrede tetive leve noge dosta ranije nego što su to govorile prognoze. Hrvatski reprezentativac je prethodne nedelje posetio čuvenu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.