Modrić i Real se dogovorili?

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 21:11

Modrić i Real se dogovorili?

Luka Modrić će po svemu sudeći ostati u redovima Reala iz Madrida do leta 2024.

Kako prenose pojedini španski mediji, reprezentativac Hrvatske i uprava kraljevskog kluba su utanačili sve detalje i ostalo je samo da se vest zvanično objavi.

Očekuje se da iskusni 37-godišnji vezista narednih dana potpiše papire i obavi ostale formalnosti.

Druga stvar koja se tiče Luke je da je i dalje pod upitnikom za utorak i polufinale Lige šampiona sa Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sitijem.

On je povredio butni mišić u aprilu, i ostaje da se vidi kako će se izboriti sa vremenom.

Dogovorom sa Realom, Modrić bi prekinuo sve spekulacije oko navodnog odlaska u Saudijsku Arabiju, gde igra njegov bivši klupski kolega, Kristijano Ronaldo.

Osim Modrića, veruje se da je i Nemac Toni Kros takođe dogovorio sve oko produžetka saradnje sa Realom za još godinu dana.

Veruje se da će ostankom Modrića i Krosa, trener Karlo Ančeloti pokušati da izvrši mirnu tranziciju u, kako se očekuje, prvoj sezoni pojačanja Džuda Belingema, za kog se piše da će doći iz Borusije Dortmund.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.