Mitrović prvi put pocrveneo u Premijer ligi

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović prvi put pocrveneo u Premijer ligi

Naš fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović baš je neslavno započeo svoju karijeru u Premijer ligi, pošto je na svojoj drugoj utakmici kao starter u Njukaslu dobio direktan crveni karton, i to već u 16. minutu.

Njega je sudija Andre Mariner isključio praktično na početku utakmice sa Arsenalom, zato što je neoprezno, otvorenim đonom, startovao na Fransisa Kokelana.

Trener Njukasla Stiv Meklaren >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dosta je nervozno reagovao posle isključenja mladog napadača. Nije krio da je ljut, ali samo nije bilo jasno da li na Mitrovića ili Marinera.

Podsetimo, nekadašnji napadač Partizana i Anderlehta je debitovao za Njukasl protiv Sautemptona 9. avgusta, a tom prilikom je dobio žuti karton posle samo 11 sekundi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilo je samo pitanje vremena: Mitrović pocrveneo posle 15 minuta! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2015

Sudija Mariner možda i prestrogo isključio reprezentativca Srbije posle strata nad Kokelanom..„Ovaj dečko je krajnje nestabilan“, napisali su navijači Njukasla na Tviteru...Imaju i razloga. Bilo je samo pitanje vremena kada će Aleksandar Mitrović morati da ode na hlađenje. U pre dve utaknmice...

Nastavak na MozzartSport.com...

Šta trener kaže na Mitrovo isključenje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015

Menadžer Njukasl Junajteda Stiv Meklaren stao je u odbranu srpskog internacionalca Aleksandra Mitrovića istakvaši da je sudija prestrogo isključio napadača "Svraka" u duelu sa Arsenalom...Fudbaleri Njukasla poraženi su na otvaranju četvrtog kola od Arsenala a rezultatskom neuspehu kumovao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.