Mirotić: Rekao sam šta sam rekao i to je to

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 10:43

Mirotić: Rekao sam šta sam rekao i to je to

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić kaže da je fokusiran samo na finale ACB lige protiv Real Madrida.

Blaugrana je slavila u prvoj utakmici serije, a nakon susreta, Mirotić je još jednom komentarisao priču koja je u fokusu.

Mirotić će od naredne sezone igrati za Olimpiju iz Milana, što je praktično saopštio neposredno pred finale, usput peckajući čelnike katalonskog kluba.

"Rekao sam to što sam rekao i to je to. Ovo nije bilo ništa drugo do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igranje košarke, uživanje. Znao sam da neće biti laka utakmica, ali ja sam profesionalac i moram da ostavim po strani šta se dešava. To me ne zanima. Ono što me zanima je klub, ekipa, pobeda. Za mene postoji samo utakmica u nedelju", rekao je Mirotić.

Podsetimo, Mirotić je uoči meča u petak podigao dosta prašine.

"Iskreno, niko mi ništa nije rekao. Voleo bih da se sve završilo na drugačiji način jer ih je moj agent pitao da li je finansijski problem i da li bismo mogli nešto da uradimo i da se dogovorimo, ali niko mi se nije obratio ni u jednom momentu", poručio je Mirotić.

Barsa i Real drugi meč finalne serije igraju u nedelju od 18.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.