Miriše na titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2020, 08:35

Miriše na titulu! (video)

Džejms vodio Lejkerse do nove pobede, istorija je blizu.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa slavili su u utakmici broj četiri velikog finala NBA lige protiv Majami Hita sa 102:96, te su tako došli na samo korak od 17. titule u istoriji franšize.

Bilo je ipak prilično tesno od prvog do poslednjeg minuta, nakon uvodnog vođstva Majamija Džejms i drugovi dolaze do preokreta i viška od pet poena pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi odmor.

Došao je Majami odmah na startu druge deonice do preokreta serijom 12:2, ali su Lejkersi vratili prednost u finišu kvartala, nakon poena koje je Hiro postigao u završnici poluvremena "Jezeraši" na odmor odlaze sa dva poena prednosti.

U trećem kvartalu se igralo u mini serijama, ali su Lejkersi konstantno bili u prednosti, Dejvis je deonicu zatvorio sa četiri pogođena bacanja za +5 u korist tima iz El Eja na 12 minuta do kraja.

Održavali su Džejms i drugovi u poslednjoj četvrtini prednost od oko pet poena, na 40 sekundi do kraja su nakon trojke Dejvisa otišli na +9, što su bili i prelomni poeni u četvrtoj utakmici, Majami nije mogao da se vrati, nova pobeda za slavnu franšizu iz Los Anđelesa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.