Minus pet nadoknadivo

Izvor: RTS, 06.Nov.2012, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Minus pet" nadoknadivo

Aleksandar Janković izjavio da je minus od pet bodova u odnosu na vodeći Partizan nadoknadiv i da će on i igrači uraditi sve kako bi iz utakmice u utakmicu bili bolji.

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da minus od pet bodova u odnosu na Partizan nije nenadoknadiva prednost.

"To nije velika razlika. Sada je najvažnije da prevaziđemo trenutak u kome se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nalazimo. U situaciji kada smo zaslužili poraz, istrpeli smo kritike, rekli jedni drugima sve i nastavili dalje. Ovaj poraz protiv Jagodine je drugačiji, međutim, ne menja ništa", rekao je Janković za klupski sajt.

On je dodao da je naporan rad na treninzima jedini način da ekipa zaboravi na poraz od Jagodine i vrati se na pobednički kolosek.

"Oporavljamo se kroz trening i kroz rad, to je jedini izlaz. Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kome se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog načinjenog propusta. To je tako, imamo tri boda manje nego što smo planirali, ali takvo je stanje, nastavljamo dalje", rekao je Janković.

Trener crveno-belih istakao je da u hodu pokušava da oporavi ekipu, ali da nema previše vremena za to, jer već u nedelju sledi meč protiv OFK Beograda.

"Doživeli smo nepravdu, ali moji igrači i ja se bavimo samo nama i analizom stvari na terenu koje mi možemo da popravimo. Imamo dosta toga što možemo da popravimo kako bismo bili bolji", zaključio je Janković.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Janković i trener i doktor

Izvor: Mondo, 06.Nov.2012

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković već neko vreme bavi se medicinom, koliko i taktičkom, fizičkom i mentalnom pripremom ekipe za utakmice...Kako sezona odmiče, povrede su sve češći faktor prilikom sastavljanja tima, a malo će se u tom smislu - izgleda - promeniti i pred jako,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.