Minimalac Vojvodine u Čačku

Izvor: B92, 03.Mar.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac Vojvodine u Čačku

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u gostima čačanski Borac sa 1:0, u prvoj utakmici 24. kola Superlige Srbije.

Pobednički gol postignut je u 23. minutu. Filip Malbašić je pronašao Ivana Lakićevića na desnoj strani terena, a on je poslao loptu po zemlji u šesnaesterac Čačana. Odbrana je izbila loptu, ali samo do Malbašića, koji je sa oko 15 metara smestio u mrežu.

Vojvodina je u drugom poluvremenu imala još jednu odličnu šansu, kada je Dejan Meleg izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam pred Sašu Mišića, ali je izgubio kontrolu nad loptom, tako da je golman Borca uhvatio loptu.

Vojvodina sada ima 54 boda, isto koliko i drugoplasirani Partizan, koji u subotu protiv lidera Crvene zvezde igra svoj meč 24. kola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.