Miler sprema linč Gancima!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2014, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler sprema linč Gancima!

Sa „crnim zvezdama“ neće biti lako, ali očekujem trijumf, kaže napadač

Pancer haubica.

Vodeći strelac dosadašnjeg toka Svetskog prvenstva u Brazilu Tomas Miler ne misli da se zaustavi na tri postignuta pogotka i najavljuje novu goleadu protiv Gane! Nakon demoliranja Portugala sa 4:0, Nemačka večeras (21.00) traži prolaz u osminu finala trijumfom nad „crnim zvezdama“, koje su u prvom kolu izgubile od SAD i novi poraz bi im značio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispadanje već u grupnoj fazi.

Miler je u prvom meču postigao 49. het-trik u istoriji Mundijala, a večeras u Fortalezi imaće šansu da upiše i 50. Međutim, napadač Bajerna nije opterećen trkom za najboljeg strelca, ali je svestan da bi njegovi golovi mogli da donesu pehar Nemačkoj.

- Atmosfera u timu je fenomenalna i svi jedva čekamo meč sa Ganom. Ovo će biti idealna prilika da već posle dve utakmice obezbedimo prolaz u narednu fazu. Naravno, sa Ganom nikad nije lako. Od mene očekuju goleadu i potrudiću se da ih ne izneverim - kaže Miler.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.