Mikecu srebro u Osijeku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 19:47

Mikecu srebro u Osijeku

Naš olimpijac u streljaštvu, Damir Mikec, osvojio je srebrnu medalju na Svetskom kupu u Osijeku, u gađanju vazdušnim pištoljem.

On je nakon najboljeg rezultata u kvalifikacijama, u konkurenciji 71 takmičara, u finalu bio nadomak osvajanja najsjajnijeg odličja, ali ga je poslednjim hicem, pretekao iskusni Iranac, Džavad Forugi.

Bronzano odličje osvojio je najtalentovaniji "pištoljaš" sveta, Indijac, Čodari Saurab.

Svetski kup u Osijeku našim najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << strelcima je generalna proba za Olimpijske igre u Tokiju.

Osim Mikeca, u gađanju vazdušnom puškom i pištoljem, ostali naši predstavnici nisu uspeli da se plasiraju u pojedinačna finala.

U petak su na programu ekipna takmičenja, a u narednim danima, na poznatom strelištu "Pampas", naši olimpijci će testirati formu i malokalibarskim oružjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.