Mihajlović: Hrabro protiv Lacija

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 15:28

Mihajlović: Hrabro protiv Lacija

Bolonja u susretu 24. kola Serije A od 18 časova dočekuje ekipu Lacija.

Tim Siniše Mihajlovića u meč ulazi posle dva uzastopna remija, dok Rimljani imaju četiri pobede u poslednjih pet susreta u prvenstvu.

Srpski stručnjak je rekao da očekuje veoma težak meč protiv bivšeg kluba.

"Nema razloga da menjamo bilo šta u našem pristupu igri i u mentalitetu, ne mislim da će i oni bilo šta menjati. Biće to otvorena utakmica, videćemo šta će se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogoditi. Jesenas smo imali više loptu u posedu na njihovoj polovini, imali smo više šuteva, stvorili više šansu, ali smo izgubili. Pokušaćemo i sada sve da uradimo kako treba. Ja na to gledam ovako, kada primite četiri gola od Bajerna, mora da dođe do nekog poremećaja, iako su izgubili od top tima. Možda izgube neku sigurnost. Moramo biti hrabri", kaže Mihajlović.

On je sasvim svestan kvaliteta ekipe koju vodi Simone Inzagi.

"Fizički i tehnički su jaki, kompaktni su, imaju sve. Ako budemo igrali kao što umemo, ko zna šta sve može da se dogodi. Utakmica kreće od 0:0."

U Italiji se nadaju skorom povratku publike na stadione, ali trener Bolonje kaže da to neće biti tako jednostavno.

"Kad se otvore restorani, ljudi dolaze da ručaju. Nije drugačije ni u fudbalu. Kad se naviknete na određeni način života onda vam nije lako kada vam neko to oduzme. Mislim da ćemo uživati kad se publika vrati. Videćemo kako će igrači reagovati, mogla bi to u prvo vreme da bude trauma kada vide pun stadion, ali jednako je šok bio i kada smo prvi put izašli na teren bez publike", zaključio je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.