Miha bez sna posle debija

Izvor: TvojPortal.com, 28.Maj.2012, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha bez sna posle debija

Izvor: pressonline
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović dan nakon poraza od Španije u Sent Galenu kaže da je problem naše selekcije neuigranost i da je poraz od evropskog i svetskog prvaka manje-više očekivan. Mihajlovića raduju borbenost i pristup igri „orlova" na njegovom debiju i tvrdi da će se kvalitet igre povećavati kako bude prolazilo vreme.


Siniša je na početku razgovora sa novinarima u Sent Galenu priznao da ni kao igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << nije mogao dugo da zaspi nakon utakmice, te da je isti slučaj i sada kada je trener.
- Malo sam spavao posle utakmice, zaspao sam tek u tri sata, premotavao sam film u glavi i pokušavao da se setim utakmice. S obzirom na to da radimo tek pet dana, da pokušavamo da uspostavimo novi sistem sa dosta novih igrača, moram da budem zadovoljan. Pre svega pristupom i željom kod igrača, jer to ne sme da im nedostaje - kaže Mihajlović.
Mali posed lopte
„Orlovima" je protiv Španije falio igrač koji će zadržati loptu i pravilno uposliti saigrače. Ljajić i Đuričić se nisu najbolje snašli, ali u velikoj meri za to su zaslužni i Španci i neverovatan presing koji forsira njihov selektor Del Boske.
- U defanzivnim linijama tima neke stvari su zaista dobro funkcionisale, a o napadu je jako teško govoriti za sada, jer smo igrali protiv Španije. U situacijama kada protivniku oduzmemo loptu morali smo kroz pas više da je držimo kod sebe. Činjenica je da nismo dovoljno uigrani i da će neke stvari u budućnosti sigurno biti bolje. Da smo imali više vremena, prvi gol se nikada ne bi dogodio - naglasio je Siniša.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.