Micov ne može sam, drama i preokret CSKA u Milanu

Izvor: B92, 08.Nov.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov ne može sam, drama i preokret CSKA u Milanu

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su Armani u Milanu u utakmici šestog kola Evrolige – 90:85.

"Armejci" su ostvarili peti trijumf u najjačem evropskom takmičenju, ali su do njega došli posle preokreta i dramatične završnice.

Nakon izjednačenog poluvremena, domaćin je odigrao odlično u prvoj polovini treće četvrtine, stigao do dvocifrene prednosti, ali je usledio ekspresni odgovor Moskovljana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ekipa Dimitrisa Itudisa je krenula u seriju, već do kraja deonice stigla rivala, a onda i napravila potpuni preokret. Armani je uspela da izjednači u finišu, pre nego što su ruski igrači bili koncentrisaniji i došli do trijumfa.

Italijanskom predstavniku nije bio dovoljan neverovatni Vladimir Micov koji je bio najefikasniji sa 24 poena, 3 skoka i 4 asistencije, a odličnu partiju pružio je i Majk Džejms sa dabl-dablom (16p i 12as). Dvocifreni su bili još Gudaitis sa 16, odnosno Dairis Bertans sa četiri poena manje.

S druge strane, kod gostiju je dominirao Kori Higins sa 23 poena, kao i Nando de Kolo sa 18 poena i po 4 skoka i asistencije.

CSKA je ostao na drugom mestu sa skorom 5-1, dok je Armani tri pozicije ispod sa 4 pobede i 2 poraza.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BLISTAVO VEČE SRBA: Micov rešetao, ali CSKA pobedio! Micić sa Efesom slavio posle drame na Kanarima

Izvor: Kurir, 09.Nov.2018, 00:47

Košarkaši CSKA pobedili su Armani kao gosti u Milanu 90:85 u utakmici šestog kola Evrolige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.