Mićanović na pragu Arsenala

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićanović na pragu Arsenala

Mladen Mićanović se nakon uspešne probe u Arsenalu vratio u ivanjički Javor Matis u kojem trenira do odlaska u Englesku. Kako saznajemo ovaj talentovani 17-godišnji mladić ostavio je sjajan utisak na probi u londonskom klubu i na pragu je ostvarenja sna.

- Pregovori su u toku, očekujemo pozitivan ishod jer je reč o talentovanom momku. Osim urođenog talenta, vredno radi, ponaša se kao pravi profesionalac, odgovorno i zrelo. Zaslužuje da mu se pruži prilika - rekao je potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ivanjičkog prvoligaša, Nikola Lišanin.

Odlazak u Arsenal usporava činjenica da Mićanović još nije punoletan i da mora da dobije radnu dozvolu. Dok se detalji tehničke prirode ne srede on će trenirati u matičnom klubu. Da je ovaj mladi fudbaler nada srpskog fudbala govori i poziv Mićanović da nastupa za reprezentaciju (generacija 1996) i sa "orlićima" će krenuti ka Slovačkoj.

Podsetimo, Mićnović je pre nešto više od mesec dana na poziv menadžera "tobdžija" Arsena Vengera otputovao u London na probu. On bi mogao da bude prvi Srbin u dresu Arsenala nakon legendarnog Vladimira Petrovića Pižona.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Javorov Mićanović ostavio sjajan utisak u Arsenalu

Izvor: Blic, 08.Avg.2014

Mladen Mićanović se nakon uspešne probe u Arsenalu vratio u ivanjički Javor Matis gde vredno trenira dok očekuje papire za put u London. Kako saznajemo ovaj talentovani sedamnaestogodišnji mladić ostavio je sjajan utisak na probi u londonskom klubu i na pragu je ostvarenja sna. .."Pregovori su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.