Mhitarjan ne želi da se vrati u Arsenal

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 22:57

Mhitarjan ne želi da se vrati u Arsenal

Jermenski fudbaler Henrih Mhitarjan želi da se trajno preseli u Romu.

Mhitarjan je ove sezone prešao u Romu iz Arsenala u vidu jednogodišnje pozajmice.

Postigao je šest golova na 17 mečeva do suspenzije sezone i jasno je da ima razloga da ne želi da se vrati u London.

"Ne znam koliko ću još ostati ovde. Sviđa mi se Rim kao grad i Roma kao klub, voleo bih da ostanem ovde još, ali nije do mene. Dajem sve od sebe, treniram, učim italijanski, pa ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videti šta će se desiti sledeće", rekao je Mhitarjan za podkast "Fudbal sa Grentom Volom".

Jermenu se sviđa sve sa čime se susreo u Rimu.

"Klub i trenerova filozofija mi odgovaraju. Srećan sam što igramo ovakav fudbal jer mi to daje zzadovoljstvo, zbog toga uživam u fudbalu. To je, rekao bih, jedini razlog. Naravno, voleo bih da budem u Romi i sledeće sezone, ne samo tad, već nekoliko godina. Pod ugovorom sam sa Arsenalom tako da nije samo do mene. Arsenal i Roma moraju da se dogovore oko visine obeštećenja", svestan je realnosti situacije Mhitarjan, koji dodaje "da se ne bi žalio" ukoliko bi morao da se vrati u "tobdžije".

Mhitarjan je prešao u Arsenal 2018. godine u zamenu za Aleksisa Sančesa iz Mančester junajteda, a ugovor sa timom sa Emirata ima do leta 2021.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.