Metalurg jači za reprezentativca BiH

Izvor: B92, 10.Jul.2020, 14:28

Metalurg jači za reprezentativca BiH

Bosanski rukometni reprezentativac Marko Tarabokija potpisao je jednogodišnji ugovor sa Metalurgom, saopštio je skopski klub.

Kako se navodi, srednji bek Tarabokija je iskusan igrač koji je igrao za PPD Zagreb, Azoti Pulavi, Visla Plock, Sesvete i za Čurgo, odakle dolazi u Metalurg.

"Tarabokija je igrač po mom ukusu, koji posedujue kvalitet i iskustvo, tako da ne sumnjam da će napraviti Metalurg jačim", rekao je trener makedoskog tima Zoran Kastratović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za portal Ekipa.

Reprezentativac BiH Marko Tarabokija (31), koji je rodjen u Zagrebu, peti je rukometaš koji je pojačao Metalurg za predstojeću sezonu, nakon Zlatka Horvata, Branka Kankaraša, Momira Rnića i Nikole Potića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.