Metalac savladao Cibonu u Valjevu

Izvor: Beta, 02.Mar.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac savladao Cibonu u Valjevu

VALJEVO, 2. marta 2015. (Beta) - Košarkaši Metalca pobedili su u ponedeljak na svom terenu u Valjevu ekipu zagrebačke Cibone sa 67:66, u poslednjoj utakmici 23. kola Jadranske lige.

Metalac je zabeležio 12. pobedu u regionalnom takmičenju i sedmi je na tabeli, dok je Cibona 11. sa skorom 9/14.

Najefikasniji u valjevskoj ekipi bio je Nikola Malešević sa 12 poena, Nikola Jevtović postigao je 11, a Marko Ljubičić i Marko Jošilo po 10.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Metalac grabi ka Evropi!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2015

U poslednjoj utakmici 23. kola ABA lige Metalac je posle drame savladao Cibonu (67:66)...Valjevci su trenutno na deobi šeste pozicije, pošto imaju identičan skor kao Krka (12-11)...Dosta problema ztadavali su "Cibosi" u prvih 20 minuta domaćem sastavu, ali je ekipa Vladimira Đokića uspela da se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.