Mendeš: Morinjo je posvećen Junajtedu

Izvor: Beta, 07.Dec.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mendeš: Morinjo je posvećen Junajtedu

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo srećan je na Old Trafordu i posvećen klubu, rekao je danas njegov agent Žorže Mendeš. Morinja u poslednje vreme često kritikuju zbog slabih rezultata, a španski mediji spekulisali su da bi portugalski trener mogao da se vrati u Real Madrid."Pojavile su se glasine da Žoze Morinjo napušta Mančester junajted. To je potpuno netačno. Žoze je vrlo srećan u klubu i potpuno je posvećen izgradnji čvrstog pobedničkog projekta", rekao je Mendeš.Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Mendeš se retko oglašava u javnosti, pa je njegova današnja izjava nagoveštaj da će Morinjo ostati na Old Trafordu.Junajted je osmi na tabeli sa 18 bodova zaostatka za prvoplasiranim gradskim rivalom Sitijem i ima osam bodova manje od Čelsija na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona. Fudbaleri Junajteda nemaju pobedu u poslednje četiri prvenstvene utakmice, a u tom nizu osvojili su tri boda.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Murinjo je srećan i posvećen

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018

Izgleda da problemi koji se nagomilavaju ne dotiču portugalskog stručnjaka...Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo srećan je na "Old Trafordu" i posvećen klubu, rekao je danas njegov agent Žorže Mendeš...Murinja u poslednje vreme često kritikuju zbog slabih rezultata, a španski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.