Mega srušila Partizan, Zvezda prva!

Izvor: N1 televizija, 03.Jun.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega srušila Partizan, Zvezda prva!

Košarkaši Mega Leksa savladali su Partizan u Pioniru sa 102:98, u poslednjem kolu regularnog toka Superlige Srbije.

U veoma zanimljivom duelu ekipa Dejana Milojevića je uspela da odbije nalet crno-belih u samom finišu i dođe do devete pobede u sezoni.

Mega će završiti na trećem mestu na tabeli ako FMP izgubi od Borca, dok je posle ovog poraza jasno da će Partizan biti drugi, a Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prva.

Od samog starta utakmice bilo je jasno da je Mega spremna za skalp crno-belih. Iako su Marinković i Ratkovica doneli Partizanu 16:7 posle pet minuta, usledila je sjajna serija gostiju koji su vodili 23:21 posle deset minuta.

I u drugoj deonici bilo je izjednačeno pa je Mega imala četiri poena viška na poluvremenu, a tako je ostalo i u nastavku.

Obe ekipe igrale su veoma raspoloženo u napadu. Birčević, Marinković i Hečer predvodili su Partizan, dok su na drugoj strani blistali Mušidi i Jaramaz.

U samom finišu Hečer je serijom trojki vratio Partizan, a posle poena Birčevića u poslednjem minutu bilo je 96:94.

Usledila je trojka Mušidija, pa bacanja Jaramaza, a meč je definitivno odlučen posle promašaja Andrića pri rezultatu 101:98.

Mušidi je imao 24 poena i 6 skokova, 22 je dodao Jaramaz, a Lešić i Kaba ubacili su po 13. Na drugoj strani, 20 je ubacio Birčević, isto toliko i Hečer, a Marinković je dodao 16 poena.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.