Medvedev: Svi mi govore...VIDEO

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 22:16

Medvedev: Svi mi govore...VIDEO

Danil Medvedev je uspešno započeo takmičenje na Mastersu u Madridu.

Rus je u drugom kolu pobedio kvalifikanta, Italijana Andreu Vavasorija, 6:4, 6:3 posle 80 minuta igre i sada ide na sunarodnika Aleksandera Ševčenka koji je ubedljivo pobedio Jiržija Lehečku, 6:1, 6:1.

"Igrao sam dobro, osećao sam se odlično. Bilo je pojedinih teških momenata tokom igre, u razmenama, ali sam osećao da sam i tu uglavnom kontrolisao sve. Zadovoljan sam svojim nivoom. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo da dam sve od sebe", kaže Danil.

Medvedeva su pitali šta misli o brzim uslovima za igru na Mastersu u Madridu.

Jasno je da je tamo vazduh razređeniji i da loptica putuje brže, te samim tim to više odgovara njegovoj igri.

"Svi mi kažu da bi trebalo da mi se više dopada šljaka ovde nego na drugim turnirima, jer loptica posle servisa ide brže, teren je brži, ali do sada nisam imao dobrih rezultata u Madridu. Danas je bilo dobro, nadam se da će biti još takvih mečeva u narednim danima", poručio je Rus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.