Mediji: Grujić na Enfildu!

Izvor: RTS, 21.Dec.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Grujić na Enfildu!

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić pristao je na petogodišnji ugovor s Liverpulom, preneo je list Liverpul eho koji ima dobre izvore u klubu s Enfilda.

Grujić bi ove nedelje trebalo da dođe u Liverpul na medicinski pregled, ali će i pored potpisivanja ugovora, do kraja sezone igrati za Zvezdu kao igrač na pozajmici.
Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će Zvezdi platiti sedam miliona evra, ali će engleski tim dobiti nazad milion evra kao naknadu za pozajmicu pošto će u Zvezdi igrati do kraja sezone.
U ugovoru će biti i klauzula prema kojoj će Zvezda dobiti 10 odsto od buduće prodaje 19-godišnjeg fudbalera.
Direktor Liverpula Jan Ajr je prošle nedelje boravio u Beogradu kako bi završio prvo pojačanje za trenera Jirgena Klopa.
Liverpul je strahovao da će izgubiti bitku s Interom iz Milana oko Grujića, ali je Klop lično razgovarao s njim kako bi mu izložio zašto ga želi u svom timu, navodi Liverpul eho.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.