Mećava u Torinu stopirala fudbal!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mećava u Torinu stopirala fudbal!

Duel Juventusa i Atalante odložen je zbog obilnih padavina.

Fudbaleri Juventusa ipak neće u nedjelju imati priliku da eventualnom pobjedom nad Atalantom preuzmu vrh tabele od Napolija.

Meč „Stare Dame“ i Atalante zakazan za 18.000 časova odgođen je zbog snijega koji satima pada u Torinu, a koji je pojačao baš pred zagrijavanje ekipa.

Fitta nevicata a #Torino, #JuventusAtalanta rinviata!>https://t.co/mnFB03KC9Y< pic.twitter.com/ov78mXYhRJ
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
— SportMediaset.it (@Sport_Mediaset) February 25, 2018

You know @GianluigiBuffon stays focused no matter the elements! #ForzaJuve#JuveAtalanta#NumeroUnopic.twitter.com/OnZOfO79d0

— JuventusFC (@juventusfcen) February 25, 2018

Izgledalo je u jednom trenutku da će utakmica biti pomjerena za pola sata, ali nakon provjere terena odlučeno je da se ne igra.

#JuveAtalanta capitani e arbitro sul campo ... Non si gioca #GoAtalantaGo ⚫️ pic.twitter.com/1iUZvpXigE

— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) February 25, 2018

„Svima je jasno kakvi su uslovi na terenu. Utakmica sigurno ne bi bila onakva kakva se očekuje, a definitivno postoji opasnost od povreda igrača“, rekao je direktor Juventusa Bepe Marota prije nego što je saopštena odluka o odgađanju utakmice.

Još nije poznat novi termin odigravanja utakmice, a italijanski mediji spekulišu da bi se dva tima mogla sastati u srijedu, 14. marta.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.