Marota: Inter pregovara sa Eriksenom

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marota: Inter pregovara sa Eriksenom

Direktor fudbalskog kluba Inter Đuzepe Marota potvrdio je da je italijanski klub u pregovorima sa Kristijanom Eriksenom, igračem Totenhema.

"On je fudbaler Totenhema, ali njegov ugovor ističe u junu. To znači da on ima pravo da se vidi sa svojim agentom. Daleko od toga da će doći u januaru ili junu, postoji velika konkurencija, a mi još uvek ne znamo šta će se dogoditi", rekao je Marota, prenosi goal.com.

Poslednjih dana mediji nagađaju i o eventualnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolasku Olivija Žirua, a Marota je rekao da još uvek nisu procenili celokupnu situaciju.



"Normalno je da uprava radi na pripremi različitih pregovora, postoje alternative ako ti pregovori ne prođu kako treba. Neću poreći da smo pregovarali sa Žiruom, procenićemo situaciju",
kazao je Marota i dodao da je i Viktor Mozes jedan od kandidata.

Inter je trenutno drugoplasirani tim italijanskog šampionata i sa Juventusom i Lacijom boriće se za šampionsku titulu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.