Marka: Kampaco i Real – do kraja nedelje

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 14:44

Marka: Kampaco i Real – do kraja nedelje

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco mogao bi uskoro ponovo da zaduži opremu madridskog Reala.

Tako barem prenosi španski radio "Marka", odnosno novinar istog Karlos Santos, koji prenosi da bi čitav posao mogao da bude gotovo do kraja nedelje.

Ukoliko to bude slučaj, za očekivati je da transfer bude ozvaničen pre vikenda, s obzirom na to da će se u subotu 15. jula aktivirati druga godina ugovora koju Kampaco ima sa Crvenom zvezdom.

Kada je stigao na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mali Kalemegdan, Kampaco je potpisao ugovor do leta 2024. pod uslovom da se druga godina aktivira ako do navedenog datuma ne promeni sredinu.

Kampaco se i pre dolaska među crveno-bele povezivao sa Realom koji tada nisu bili u poziciji da ga dovedu, a čitava priča se intezivirala ovog leta. Navodno mu je ponuđen trogodišnji ugovor vredan milion i po po sezoni posle poreza.

Ostaje da se vidi i kako će iskusni plejmejker vratiti drugu polovinu duga od oko šest miliona, koji treba da uplati Realu i "vuče" ga od kako je otišao u NBA zbog čega je isti i nastao.

Kampaco je u sezoni za nama osvojio KLS i Kup Radivoja Koraća sa Zvezdom, ali nije uspeo da dovede tim do plej-ofa Evrolige kao i odbrane titule u ABA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.