Maradona nam se vratio! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona nam se vratio! (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona nije uspeo da obuzda svoj temperament čak ni na revijalnoj utakmici! Posvađao se sa zemljakom Huanom Sebastijanom Veronom.

Dijego Armando Maradona odavno više ne igra fudbal, već se pojavljuje samo na revijalnim utakmicama, ali i na njima privlači globalnu medijsku pažnju.

Ponekad ovaj Argentinac koji je svojevremeno mogao da "pojede loptu" i da oduševi ceo svet svojim genijalnim potezima na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i danas ume da razgali ljubitelje fudbala. Ali, neretko i da podseti na svoju prgavu narav, "ludu glavu".

Upravo ovo drugo dogodilo se u sredu uveče u na stadionu "Olimpiko" Rimu na revijalnoj utakmici, na kojoj su učestvovali mnogi veterani svetskog fudbala.

Maradona se posvađao sa svojim zemljakom Huanom Sebastijanom Veronom!

Da apsurd bude veći meč je održan pod sloganom "Utakmica za mir", a pokrovitelj je bio papa Franja.

Dok su napuštali teren Maradona i Veron su razmenjivali srdite rečenice, a vremešnog Dijega je moralo da smiruje obezbeđenje, čak i legenda brazilskog fudbala Kafu.

"Sve ti govorim u lice, idiote! Ne zajeb*** se!", govorio je iznervirani Maradona u žučnoj raspravi.​

Foto: Alessandro Di Meo/ANSA via AP

Izgleda da problem između njih dvojice datira još od pre nekoliko godina kada je Veron, koji je sada predsednik Estudijantesa, pomogao Herardu Martinu da postane selektor Argentine. A Maradona je računao da će Veron njega podržati.

"Veron me je izdao!", rekao je Maradona.

POGLEDAJTE



Izvor: YouTube

 Ovako je bilo dok je utakmica bila mirna



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.