Manćini: Imaćemo Milnera i Balotelija do četvrtka

Izvor: S media, 08.Avg.2010, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Imaćemo Milnera i Balotelija do četvrtka

Menadžer Mančester Sitija, Roberto Manćini, izjavio je da bi njegov klub do četvrtka trebalo da završi posao oko dovođenja Džejmsa Milnera iz Aston Vile i Marija Balotelija iz Intera.

Italijanski stručnjak predvodi klub koji finansijske limite ne poznaje, pa se pretpostavlja da u njegovim rečima ima dosta istine, iako ugovori još uvek nisu potpisani.

- Vrlo smo blizu dogovora sa Milnerom i Balotelijem i nadamo se da ćemo ih do četvrtka imati u svojim redovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ipak, obojica su trenutno sa reprezentacijama svojih zemalja, pa tokom naredna dva dana ne možemo mnogo toga da uradimo - prenosi Goal.com reči nekadašnjeg reprezentativca Italije.

Mančester Siti je tokom letnjeg prelaznog roka već potrošio više od 100 miliona funti, što je više od bilo kojeg kluba na svetu, čime je još jednom potvrdio da, kada su finansije u pitanju, trenutno nema premca među fudbalskim klubovima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.