Mamić dobio ekspresni odgovor!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić dobio ekspresni odgovor!

Nismo ni sumnjali, Zdravko Mamić ponovo izazvao brojne reakcije.

Na njegovu večerašnju objavu na Fejsbuku, gde je obelodanio plate trenera Dinama Nenada Bjelice i njegovih saradnika, prvo je reagovalo udruženje ''Dinamo, to smo mi''.

Oni podsećaju na milione evra koje je Dinamo pod vođstvom Bjelice uspeo da zaradi u proteklih par godina, ali i na sudske troškove sa kojima se Mamić suočio.

"Igrači i stručni štab Dinama svojim nastupima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od UEFA-inih nagrada u klub su doneli preko trideset miliona evra. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rahmanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.

Isto tako zbog aktuelne situacije igrači i stručni štab su pristali na prvobitno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

Istovremeno s druge strane:

1. Presuda za 118 miliona kuna

2. Optužnica za 199,8 miliona kuna

3. Optužnica za 16,7 miliona kuna

kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili GNK Dinamo Zagreb i proračun Republike Hrvatske.

Ostaje pitanje, jesu li ovo proverene informacije ili je 'agent 007 Franjo Varga' dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama?"
pitaju se u ovom udruženju.

-
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.