Maljković podneo ostavku

Izvor: RTS, 20.Nov.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković podneo ostavku

Cedevita ostala bez trenera. Božidar Maljković podneo ostavku. O razlozima rastanka sa Cedevitom trofejni stručnjak govoriće na zakazanoj konferenciji za medije.

Božidar Maljković podneo je danas ostavku na mesto šefa stručnog štaba zagrebačke Cedevite, prenose hrvatski mediji.

Kako se navodi, Maljkoviić je podneo ostavku pošto je sa Cedevitom ostvario dve velike pobede u Evroligi, protiv Kahe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Laboral i Žalgirisa.

Maljković je poslednji put vodio Cedevitu pre dva dana kada je u Jadranskoj ligi pobedila mađarski Solnok.

Trofejni trener o razlozima ostavke govoriće na konferenciji za novinare koja je zakazana za 16.30.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cedevita: Maljković nije otišao zbog političkih razloga

Izvor: Sportal.rs, 20.Nov.2012

Čelni ljudi zagrebačke Cedevite ostali su zapanjeni iznenadnom odlukom Božidara Maljkovića da napusti mesto trenera te ekipe. Srpski trofejni stručnjak je pred početak sezone potpisao dvogodišnji ugovor sa prvakom Hrvatske, koji je u novu sezonu ušao sa ogromnim ambicijama, ali je odlučio da...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.