Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 13:16

Maldinijeva poruka Ralfu Ragniku: Nauči da poštuješ ljude

Legenda Milana suprotstavlja se budućem direktoru

Zvonimir Boban je napustio San Siro sa dosta gorčine, shvativši da mu Ivan Gazidis radi iza leđa i da ga nije ni konsultovao oko izvesnih promena na leto. Istim putem će, verovatno, Paolo Maldini, s tom razlikom što je nekadašnji kapiten Milana i dalje u ulozi tehničkog direktora i tako će biti sve do kraja ove takmičarske godine.

A onda će njegovo mesto zauzeti Ralf Ragnik, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se već dogovorio sa predsednikom Gazidisom da postane ključna figura u svim aspektima poslovanja sedmostrukog prvaka Evrope. A to se nimalo ne dopada bivšem kapitenu, jer je Nemac već osmilio plan kako da smeni sadašnjeg trenera Stefana Piolija i već radi na rekonstrukciji igračkog kadra.

Čak je tokom vikenda javno pričao da dolazi i Milan.

S obzirom da ja nikad nisam govorio o Ragniku, ne razumem po kom osnovu on daje izjave. Pogotovo ako se ima u vidu činjenica da meni vlasnik kluba ništa nije rekao. Neka pažnja, prema mom skromnom mišljenju, mora da postoji“, izjavio je Maldini.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ono što mu najviše smeta jeste zahtev Ralfa Ragnika da dve direktorske funkcije (onu koju je obavljao Boban i ovu Maldinijevu) objedini u jednu i postane čovek koji će se za sve pitati među Rosonerima.

Govoreći o ulozi, direktorskim ovlašćenjima kao u sportskom, tako i organizacionom delu, Ralf se meša u oblasti u kojima profesionalnci rade i imaju važeće ugovore“.

Ragnik se dokazao radom u RB Lajpcigu, međutim, to baš i nije impresioniralo Maldinija. Pre svega zbog ljudske strane, pošto je kompletan proces preuzimanja kluba odradio bez znanja legendi.

Imam savet za njega: pre nego što nauči italijanski, trebalo bi da shvati generalni koncept poštovanja. Postoji kolege koje, uprkos mnogim poteškoćama u ovom trenutku, pokušavaju da privedu kraju sezonu na profesionalan način, tako što će pitanje dobra Milana postaviti kao pitanje svog profesionalnog ponosa“, dodao je Paolo Maldini.

(FOTO: AFP)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.