Majstorija Laprovitole (video)

Izvor: MVP.rs, 16.Okt.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Laprovitole (video)

Plejmejker Spursa je na fantastičan način proigrao saigrača.

U sklopu priprema za novu sezonu, San Antonio Spursi su poraženi od Majami Hita rezultatom 108:100, a navijači su uprkos porazu uživali u majstorijama njihovih košarkaša. Tako je novo lice u rosteru Spursa, Nikolas Laprovitola, pokazao šta bi od njega moglo da se očekuje u novoj sezoni, ako uspe da se izbori za mesto u ekipi Grega Popoviča.

Laprovitola je pokazao da nije samo nacionalnost >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << zajednočko za Manua Đinobilija i njega. Plejmejker Spursa je sjajnom asistencijom progirao timskog kolegu Kajla Andersona, koji je potom lagano poentirao.

Naravno, lako je zaključiti od koga je Laprovitola "pokupio" ovaj potez. Na kraju krajeva, upravo je na nagovor Đinobilija uprava Spursa odlučila da pruži šansu argentinskom košarkašu da se oproba u najjačoj ligi na svetu.

(foto: Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.