MATEUS ZAGRMEO: Dovedite Ronalda u Bajern!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 12:24

MATEUS ZAGRMEO: Dovedite Ronalda u Bajern!

Lotar nema dilemu.

 Nemački fudbalski trener Lotar Mateus poručio je čelnicima Bajerna da tokom letnjeg prelaznog roka angažju igrača Mančester junajteda Kristijana Ronalda, prenosi španski list "Mundo deportivo".

Portugalski fudbaler želi da napusti klub sa "Old Traforda", a juče se nije pojavio u engleskom klubu na početku priprema za novu sezonu.

Lothar Matthäus on Ronaldo/Bayern: "Of course, it wouldn't be a transfer with a view >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to the future. He's 37 and would always make headlines. I'm also not sure whether he fits into Bayern's system. But he's still an outstanding goalscorer." [Sky] pic.twitter.com/3zyYJOyk5t

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) July 4, 2022

Ronaldo želi da igra u Ligi šampiona, a kako prenose svetski mediji dobio je ponude Bajerna, Rome, Čelsija, Barselone.

- Bajern bi mogao da uloži novac u Ronalda ako proda Roberta Levandovskog i ako misli da je portugalski fudbaler fizički spreman da pomogne klubu jednu ili dve godine. Da sam u Bajernu razmislio bih o toj mogućnosti, pošto je Kristijano odličan strelac. Naravno da se tu ne radi o pojačanju za budućnost. On ima 37 godina, ali bi mogao da zaigra u startnoj postavi. Ronaldo je jedan od najboljih napadača svih vremena i sigurno je da bi mogao da postigne oko 30 golova u jednoj sezoni - rekao je Mateus

On je igrao za Bajern od 1984. do 1988. godine, a potom i od 1992. do 2000.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.