MARADONIN NASLEDNIK TEK NA JESEN

Izvor: Kurir, 04.Avg.2010, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARADONIN NASLEDNIK TEK NA JESEN

BUENOS AJRES - Fudbalski savez Argentine saopštio je da bi novog selektora reprezentacije te zemlje mogao da imenuje tek na jesen. Savez je na sajtu saopštio da odluku neće doneti pre svoje godišnje Skupštine u oktobru.

Selektor Argentine do prošle nedelje bio je Dijego Maradona, koji je ekipu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi doveo do četvrtfinala, gde su gaučosi poraženi od Nemačke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Ugovor, međutim, nije obnovljen, pošto je selektor insistirao da zadrži isti stručni štab, dok su se čelnici saveza posvađali sa nekim njegovim saradnicima.

Serhijo Batista, koji je sa olimpijskom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju u Pekingu 2008. godine, postavljen je za privremenog selektora, pa će on predvoditi Argentinu na prijateljskim utakmicama sa Irskom 11. avgusta i Španijom 7. septembra u Buenos Ajresu.

Mediji su kao moguće naslednike Maradone najviše pominjali Alehandra Sabelju i Klaudija Borgija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.