Izvor: Blic, 24.Jan.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis udario Tajsona pred novinarima

Luis udario Tajsona pred novinarima

NJUJORK - Majk Tajson i Lenoks Luis potpisali su ugovor na dve borbe u 2002. godini, ali su juče na konferenciji za štampu u Njujorku odlučili da tri ipo meseca pre roka razmene udarce. Do incidenta je došlo kada je Tajson krenuo prema Luisu, zbog čega je reagovalo obezbeđenje britanskog boksera. Tajson je jednog od 'gorila' poslao na pod, a u čitavoj gužvi Luis je plasirao direkt u glavu i rasekao čelo 'gvozdenog' Majka. To je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio znak da dođe do opšte tuče u 'Hadson teatru'.

- Za sve je krivo Luisovo obezbeđenje. Krenuo sam prema Luisu da ga pogledam u oči, a njegovi telohranitelji su iz straha skočili na mene. Počeli su da paniče bez razloga, a onda me je Luis kukavički udario. Nisam siledžija i zato mu nisam vratio udarac. Čuvam se za 6. april, kada će platiti za sve - piše u Tajsonovom saopštenju.

Da li će 6. aprila doći do borbe znaće se u narednih nedelju dana, jer je policija u Las Vegasu pronašla dokaze da je Majk Tajson silovao ženu, koja je pre četiri meseca protiv njega podnela krivičnu prijavu. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.